Ήταν μια Χρονιά Πολύ Καλή, μόλις ξεκινήσαμε για μια ακόμα καλύτερη!

Το 2017 ήταν για τον Όμιλο Επιχειρήσεων VNG μια χρονιά ορόσημο, μια χρονιά που όλοι μας ευχαριστηθήκαμε!

 Οι αναπτυξιακοί μας στόχοι υπερεπιτεύχθησαν, το ίδιο και οι στόχοι ανάπτυξης των πελατών μας.

 Από την Ακαδημία Γνώσης Digital Marketing μας αποφοίτησαν 43 νέοι, άξιοι και ικανοί επαγγελματίες των νέων τεχνολογιών και πλέον είναι έτοιμοι να ενταχθούν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

 Η βιβλιοθήκη μας με τα εκλεκτά ebook, πλέον μετρά 8 πολυτελείς εκδόσεις, 8 βιβλία ατόφιο “χρυσάφι” για το digital marketing και τις νέες τεχνολογίες.

 Το Πρόγραμμα Stirixis Ιδεών τέθηκε σε εφαρμογή και ήδη οι πρώτες μεγάλες ιδέες ξεχωρίζουν έναντι πολλών.

 Το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης VNGroup Digital Marketing συνεχίστηκε με επιτυχία όλο το έτος.

 Μα η μεγαλύτερη απόλαυση για εμάς, δεν είναι τίποτα άλλο από τις επιτυχίες των πελατών μας! Και αυτές, είναι πολλές. Πάρα πολλές !!!

Το 2018, συνεχίζουμε πιο VIRTUS πιο NEXUS πιο GENIUS, από ποτέ !!!

 

Καλή Χρονιά με υγεία, επιτυχίες, επιτυχίες και επιτυχίες !!!

Σχετικά με το blog μας

Είμαστε παθιασμένοι με τη δουλειά μας και μας αρέσει να μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας τις γνώσεις και την εμπειρία μας στο Digital Marketing. Παρακολουθούμε και καταγράφουμε όλες τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις ώστε να παραμένουμε συνεχώς μέσα στις εξελίξεις για να μπορούμε πάντοτε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν με την βοήθεια και την καθοδήγηση μας επιτυγχάνονται εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς. 

Τι κάνουμε για σας

Σας παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες digital marketing που θα σας φέρουν αποδεδειγμένα νέους πελάτες και αύξηση των πωλήσεων ότι δραστηριότητα κι αν έχετε. Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι υπηρεσίες μας καλύπτονται από εγγύηση αποτελέσματος και εγγύηση επιστροφής χρημάτων. 

Ζητήστε μας

Nα σας ενημερώσουμε για όλες τις ποιοτικές υπηρεσίες digital marketing που παρέχουμε και πάντα με άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα, αποδεδειγμένα θα απογειώσουν το brand σας και τις πωλήσεις σας.

 

 

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας, -ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο-, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.

Αυτά τα είδες;

Δες όλα τα θέματα