Ένα νέο, -σπουδαίο project- που μας αρέσει γιατί πραγματικά έχει «πολύ ψωμί» είναι αυτό της εταιρείας DADDY’S.

To Ψωμί, είναι «Θεμέλιος λίθος» στη διατροφή μας. Είναι διαχρονικό, γεμάτο θρεπτικά συστατικά και το συναντάμε σε κάθε γωνιά της Γης και σε κάθε πολιτισμό. Γνωστό και ως «η ουσία της ζωής», θεωρείται πλήρης τροφή καθώς και βασικό βοηθητικό τρόφιμο σε κάθε γαστρονομικό γεγονός. Πρόκειται για το κατ’ εξοχήν παγκόσμιο προϊόν που αποτελεί τον «θεμέλιο λίθο» της διατροφής μας. Ειδικοί έχουν κατά καιρούς τονίσει την σπουδαιότητα και την διατροφική αξία του.

Προϊόντα Bakery άριστης ποιότητας με πρότυπα υψηλής Artisanal αρτοποιίας από την εταιρεία DADDY’S

Η εταιρία Daddys με βάση τις παραπάνω αξίες, φιλοδοξεί να προσφέρει αξιόπιστες προτάσειςστους πελάτες της σε προϊόντα Bakery άριστης ποιότητας, ακολουθώντας τα πρότυπα της υψηλής artisanal αρτοποιίας συνδυάζοντας μοναδικές γεύσεις και αρώματα. Χρησιμοποιεί πάθος, τεχνολογία γνώσης και τόλμη.

Λύσεις για επαγγελματίες

Τα προϊόντα της DADDY’S απευθύνονται αποκλειστικά σε όλη την επαγγελματική κατηγορία επιχειρήσεων HO.RE.CA., δηλαδή σε αναψυκτήρια, καφέ, εστιατόρια, ξενοδοχεία, catering, κλπ.

Η VNGroup Digital Marketing ανέλαβε το σχεδιασμό της στρατηγικής που θα δώσει στην εταιρεία πρωταγωνιστικό ρόλο στον Κλάδο της Παραγωγής Ειδών Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής. Η στρατηγική περιλαμβάνει το σχεδιασμό της εταιρικής εικόνας, σχεδιασμό εταιρικού λογοτύπου, επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων, σχεδίαση προϊοντικού καταλόγου, κατασκευή & προώθηση της νέας ιστοσελίδας www.daddys.gr

Αν σας άρεσε αυτό το project, επικοινωνήστε μαζί μας να μιλήσουμε για το δικό σας.

Σχετικά με το blog μας

Είμαστε παθιασμένοι με τη δουλειά μας και μας αρέσει να μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας τις γνώσεις και την εμπειρία μας στο Digital Marketing. Παρακολουθούμε και καταγράφουμε όλες τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις ώστε να παραμένουμε συνεχώς μέσα στις εξελίξεις για να μπορούμε πάντοτε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν με την βοήθεια και την καθοδήγηση μας επιτυγχάνονται εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς. 

Τι κάνουμε για σας

Σας παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες digital marketing που θα σας φέρουν αποδεδειγμένα νέους πελάτες και αύξηση των πωλήσεων ότι δραστηριότητα κι αν έχετε. Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι υπηρεσίες μας καλύπτονται από εγγύηση αποτελέσματος και εγγύηση επιστροφής χρημάτων. 

Ζητήστε μας

Nα σας ενημερώσουμε για όλες τις ποιοτικές υπηρεσίες digital marketing που παρέχουμε και πάντα με άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα, αποδεδειγμένα θα απογειώσουν το brand σας και τις πωλήσεις σας.

 

 

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας, -ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο-, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.

Αυτά τα είδες;

Δες όλα τα θέματα