«Η ουσία της ζωής» από την Daddy’s – Ένα project με πολύ ψωμί!

Ένα νέο, -σπουδαίο project- που μας αρέσει γιατί πραγματικά έχει «πολύ ψωμί» είναι αυτό της εταιρείας DADDY’S.

To Ψωμί, είναι «Θεμέλιος λίθος» στη διατροφή μας. Είναι διαχρονικό, γεμάτο θρεπτικά συστατικά και το συναντάμε σε κάθε γωνιά της Γης και σε κάθε πολιτισμό. Γνωστό και ως «η ουσία της ζωής», θεωρείται πλήρης τροφή καθώς και βασικό βοηθητικό τρόφιμο σε κάθε γαστρονομικό γεγονός. Πρόκειται για το κατ’ εξοχήν παγκόσμιο προϊόν που αποτελεί τον «θεμέλιο λίθο» της διατροφής μας. Ειδικοί έχουν κατά καιρούς τονίσει την σπουδαιότητα και την διατροφική αξία του.

Προϊόντα Bakery άριστης ποιότητας με πρότυπα υψηλής Artisanal αρτοποιίας από την εταιρεία DADDY’S

Η εταιρία Daddys με βάση τις παραπάνω αξίες, φιλοδοξεί να προσφέρει αξιόπιστες προτάσειςστους πελάτες της σε προϊόντα Bakery άριστης ποιότητας, ακολουθώντας τα πρότυπα της υψηλής artisanal αρτοποιίας συνδυάζοντας μοναδικές γεύσεις και αρώματα. Χρησιμοποιεί πάθος, τεχνολογία γνώσης και τόλμη.

Λύσεις για επαγγελματίες

Τα προϊόντα της DADDY’S απευθύνονται αποκλειστικά σε όλη την επαγγελματική κατηγορία επιχειρήσεων HO.RE.CA., δηλαδή σε αναψυκτήρια, καφέ, εστιατόρια, ξενοδοχεία, catering, κλπ.

Η VNGroup Digital Marketing ανέλαβε το σχεδιασμό της στρατηγικής που θα δώσει στην εταιρεία πρωταγωνιστικό ρόλο στον Κλάδο της Παραγωγής Ειδών Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής. Η στρατηγική περιλαμβάνει το σχεδιασμό της εταιρικής εικόνας, σχεδιασμό εταιρικού λογοτύπου, επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντων, σχεδίαση προϊοντικού καταλόγου, κατασκευή & προώθηση της νέας ιστοσελίδας www.daddys.gr

Αν σας άρεσε αυτό το project, επικοινωνήστε μαζί μας να μιλήσουμε για το δικό σας.

[contact-form][contact-field label=»Όνομα» type=»name» required=»true» /][contact-field label=»Email» type=»email» required=»true» /][contact-field label=»Ιστοσελίδα» type=»url» /][contact-field label=»Μήνυμα» type=»textarea» /][/contact-form]