Κατασκευή νέας ιστοσελίδας για τη VENMAN ΑΒΕΕ

VENMAN ΑΒΕΕ εταιρεία ηγέτης OEM/ODM

Η VENMAN είναι εταιρεία ΟΕΜ/ODM, ηγέτης στις δεξαμενές θέρμανσης και τα είδη εξοικονόμησης ενέργειας στην Ελλάδα, με δυναμική παρουσία σε όλον τον κόσμο. Για περισσότερα από 40 χρόνια, η εταιρεία εξυπηρετεί τις ανάγκες των μεγαλύτερων και ποιοτικότερων brands στην Ελληνική αγορά.

Δυναμική παρουσία σε Ελλάδα & Εξωτερικό

Παράγοντας και διανέμοντας ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων ποιότητας, έχει ιδιαίτερα δυναμική παρουσία στην αγορά και διαδραματίζει ηγετικό ρόλο σε όλες τις εξελίξεις και βελτιώσεις του κλάδου.

Παραγωγή & Πώληση μεγάλης γκάμας προϊόντων

Παράγει και πουλάει μια μεγάλη γκάμα δεξαμενών θέρμανσης και ειδών εξοικονόμησης ενέργειας η οποία περιλαμβάνει δεξαμενές κεντρικής θέρμανσης, υψηλής απόδοσης ηλιακούς συλλέκτες θέρμανσης, θερμοσιφωνικά συστήματα κενού και εξαρτήματα ασφαλείας για θερμικά συστήματα. Με αίσθημα ευθύνης εστιάζει πάντα στις ανάγκες των πελατών της δημιουργώντας μια πραγματική εταιρική σχέση με στόχο την επιδίωξη της αμοιβαίας επιτυχίας.

Διαθέτει υψηλό επίπεδο εμπειρίας και τεχνογνωσίας και έχει καταφέρει να συμμετέχει ενεργά σε όλες τις εξελίξεις και βελτιώσεις του κλάδου της.

Νέο corporate website & προώθηση με υπηρεσίες Digital Marketing

Η VNGroup Digital Marketing ανέλαβε το σχεδιασμό της στρατηγικής που θα οδηγήσει την εταιρεία στην αύξηση του μεριδίου της στις ξένες αγορές, καθώς επίσης και την κατασκευή & προώθηση της νέας ιστοσελίδας www.venman.gr με ένα πακέτο υπηρεσιών όπως: SEO, Social media marketing, mobile marketing, email marketing, content marketing κλπ.

Aν σας άρεσε αυτό το project, επικοινωνήστε μαζί μας να συζητήσουμε για το δικό σας.

[contact-form][contact-field label=»Όνομα» type=»name» required=»true» /][contact-field label=»Email» type=»email» required=»true» /][contact-field label=»Ιστοσελίδα» type=»url» /][contact-field label=»Μήνυμα» type=»textarea» /][/contact-form]