Κατασκευή νέας ιστοσελίδας για τη VENMAN ΑΒΕΕ

VENMAN ΑΒΕΕ εταιρεία ηγέτης OEM/ODM

Η VENMAN είναι εταιρεία ΟΕΜ/ODM, ηγέτης στις δεξαμενές θέρμανσης και τα είδη εξοικονόμησης ενέργειας στην Ελλάδα, με δυναμική παρουσία σε όλον τον κόσμο. Για περισσότερα από 40 χρόνια, η εταιρεία εξυπηρετεί τις ανάγκες των μεγαλύτερων και ποιοτικότερων brands στην Ελληνική αγορά.

Δυναμική παρουσία σε Ελλάδα & Εξωτερικό

Παράγοντας και διανέμοντας ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων ποιότητας, έχει ιδιαίτερα δυναμική παρουσία στην αγορά και διαδραματίζει ηγετικό ρόλο σε όλες τις εξελίξεις και βελτιώσεις του κλάδου.

Παραγωγή & Πώληση μεγάλης γκάμας προϊόντων

Παράγει και πουλάει μια μεγάλη γκάμα δεξαμενών θέρμανσης και ειδών εξοικονόμησης ενέργειας η οποία περιλαμβάνει δεξαμενές κεντρικής θέρμανσης, υψηλής απόδοσης ηλιακούς συλλέκτες θέρμανσης, θερμοσιφωνικά συστήματα κενού και εξαρτήματα ασφαλείας για θερμικά συστήματα. Με αίσθημα ευθύνης εστιάζει πάντα στις ανάγκες των πελατών της δημιουργώντας μια πραγματική εταιρική σχέση με στόχο την επιδίωξη της αμοιβαίας επιτυχίας.

Διαθέτει υψηλό επίπεδο εμπειρίας και τεχνογνωσίας και έχει καταφέρει να συμμετέχει ενεργά σε όλες τις εξελίξεις και βελτιώσεις του κλάδου της.

Νέο corporate website & προώθηση με υπηρεσίες Digital Marketing

Η VNGroup Digital Marketing ανέλαβε το σχεδιασμό της στρατηγικής που θα οδηγήσει την εταιρεία στην αύξηση του μεριδίου της στις ξένες αγορές, καθώς επίσης και την κατασκευή & προώθηση της νέας ιστοσελίδας www.venman.gr με ένα πακέτο υπηρεσιών όπως: SEO, Social media marketing, mobile marketing, email marketing, content marketing κλπ.

Aν σας άρεσε αυτό το project, επικοινωνήστε μαζί μας να συζητήσουμε για το δικό σας.

Σχετικά με το blog μας

Είμαστε παθιασμένοι με τη δουλειά μας και μας αρέσει να μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας τις γνώσεις και την εμπειρία μας στο Digital Marketing. Παρακολουθούμε και καταγράφουμε όλες τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις ώστε να παραμένουμε συνεχώς μέσα στις εξελίξεις για να μπορούμε πάντοτε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν με την βοήθεια και την καθοδήγηση μας επιτυγχάνονται εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς. 

Τι κάνουμε για σας

Σας παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες digital marketing που θα σας φέρουν αποδεδειγμένα νέους πελάτες και αύξηση των πωλήσεων ότι δραστηριότητα κι αν έχετε. Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι υπηρεσίες μας καλύπτονται από εγγύηση αποτελέσματος και εγγύηση επιστροφής χρημάτων. 

Ζητήστε μας

Nα σας ενημερώσουμε για όλες τις ποιοτικές υπηρεσίες digital marketing που παρέχουμε και πάντα με άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα, αποδεδειγμένα θα απογειώσουν το brand σας και τις πωλήσεις σας.

 

 

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας, -ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο-, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.

Αυτά τα είδες;

Δες όλα τα θέματα