Νέα τυριά ΔΕΛΤΑ. Τυρί μας και καμάρι μας! – Νέα Επικοινωνία

  • 7 Μαρτίου 2018
  • PR

Η ΔΕΛΤΑ, με μεράκι και αφοσίωση, δημιούργησε και παρουσιάζει τη νέα σειρά παραδοσιακών ελληνικών τυριών ΔΕΛΤΑ, που παράγονται στο δικό της τυροκομείο στην Ελασσόνα Θεσσαλίας. Τα νέα τυριά, που παράγονται από 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, με τη γνώση, την εμπειρία και το μεράκι των ντόπιων τυροκόμων της ΔΕΛΤΑ στην Ελασσόνα, έρχονται να κερδίσουν την προτίμηση των καταναλωτών.

Η ΔΕΛΤΑ με τη νέα αυτή σειρά τυριών απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες μέσα από τη χαρά του γλεντιού και υποδέχεται τα νέα τυριά με μια επικοινωνία που αποπνέει ελληνική παράδοση και ατμόσφαιρα λαϊκού πανηγυριού. Στην ίδια κατεύθυνση, η νέα σειρά τυριών κυκλοφορεί με ένα μοναδικό εικαστικό, εμπνευσμένο από τις λαϊκές παραδόσεις μας, που ξεχωρίζει στο σημείο πώλησης, αναδεικνύοντας την αυθεντικότητα και την παραδοσιακή γεύση των τυριών ΔΕΛΤΑ.

Αναζητήστε τη νέα σειρά τυριών στον πάγκο τυριών των Σούπερ Μάρκετ και στο ψυγείο συσκευασμένων τυριών: Παραδοσιακή και πολυβραβευμένη για τη γεύση της φέτα, πλούσιο κασέρι, ελαφρύ και γευστικό ανθότυρο, πικάντικη γραβιέρα και κεφαλογραβιέρα, καθώς και παραδοσιακό κεφαλοτύρι! Από το τυροκομείο μας στο τραπέζι σας, γεύση παράδοσης με την ποιότητα και την ασφάλεια της ΔΕΛΤΑ.

Σχετικά με το blog μας

Είμαστε παθιασμένοι με τη δουλειά μας και μας αρέσει να μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας τις γνώσεις και την εμπειρία μας στο Digital Marketing. Παρακολουθούμε και καταγράφουμε όλες τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις ώστε να παραμένουμε συνεχώς μέσα στις εξελίξεις για να μπορούμε πάντοτε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν με την βοήθεια και την καθοδήγηση μας επιτυγχάνονται εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς. 

Τι κάνουμε για σας

Σας παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες digital marketing που θα σας φέρουν αποδεδειγμένα νέους πελάτες και αύξηση των πωλήσεων ότι δραστηριότητα κι αν έχετε. Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι υπηρεσίες μας καλύπτονται από εγγύηση αποτελέσματος και εγγύηση επιστροφής χρημάτων. 

Ζητήστε μας

Nα σας ενημερώσουμε για όλες τις ποιοτικές υπηρεσίες digital marketing που παρέχουμε και πάντα με άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα, αποδεδειγμένα θα απογειώσουν το brand σας και τις πωλήσεις σας.

 

 

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας, -ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο-, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.

Αυτά τα είδες;

Δες όλα τα θέματα