Ποιοτικές υπηρεσίες Digital Marketing

Γνωρίζουμε καλά το Digital Marketing και παρέχουμε υψηλής αποτελεσματικότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας, πάντοτε με εγγύηση αποτελέσματος & εγγύηση επιστροφής χρημάτων

 

Δημιουργούμε σχέσεις που βασίζονται σε διαφάνεια, επιμονή, αμοιβαία εμπιστοσύνη και ακεραιότητα με τους εργαζομένους, τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας δουλεύει με συνέπεια και προσήλωση. Φέρνει πάντοτε εξαιρετικά αποτελέσματα, αφού συνδυάζει τις δημιουργικές μας ιδέες με την τεράστια εμπειρία μας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να χτίσετε μια ιδιαίτερη και βιώσιμη σχέση με τους πελάτες σας που θα αντέξει στο χρόνο. Δουλεύουμε με ιδιαίτερη μεθοδολογία και θεωρούμε ως φυσικό μας περιβάλλον τομείς τόσο σύνθετους όπως η βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης, το Social Media Marketing, το E-mail Marketing και το Digital Marketing με μοναδικό στόχο τη δική σας ικανοποίηση. Επιτυγχάνουμε γιατί λειτουργούμε και σκεφτόμαστε όπως εσείς!

 

Το δίκτυο μας απαριθμεί πάνω από 120 ιστοσελίδες και blog υψηλής επισκεψιμότητας. Περισσότερες από 180 fan pages και εκατομμύρια followers σε όλες τις πλατφόρμες Social Media. Η ομάδα μας αποτελείται από επιτυχημένους τεχνικούς και προγραμματιστές υπολογιστών, Web & Social Media Expert, γραφίστες, γνωστούς δημοσιογράφους και μια δυναμική δημιουργική ομάδα πωλήσεων οι οποίοι εξειδικεύονται στο να αναπτύσσουν επιτυχώς μια διαδικτυακή δραστηριότητα που θα φέρει την επιχείρησή σας στην κορυφή. Με αφοσίωση σε μικρούς και μεγάλους στόχους, το γραφείο μας έχει μια αποστολή: Την επιτυχία της επιχείρησής σας!

24

Years in Marketing

187

Web Analytics

160

Email Campaigns

256

Aff. N/W Campaigns

16

Team Members

187

SEO Campaigns

+500 Ικανοποιημένοι πελάτες

+120 Σελίδες υψηλής επισκεψιμότητας

 +180 μεγάλες fan pages

 Αμέτρητες κούπες καφέ

Τ Ο   Ο Ρ Α Μ Α   Μ Α Σ 

Η μεγαλύτερη εταιρεία Digital Marketing. Ποτέ άλλοτε οι άνθρωποι και τα brands δεν ήταν τόσο κοντά. Θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο που οι επιχειρήσεις μιλούν, ακούνε και μοιράζονται διαδικτυακά.

Portfolio

All
dominos
public
vodafone
spartoo
eurobank
renault
ote
trivago
hellasdirect
opel
qatararways
xrisizimi
vivartia
carrefour
lapasteria
ing
generali
mparmpastathis
COCACOLA
energizer
lufthansa
toyota
amstel
toimoi
famous
goodys
delta
crocs
brandsgalaxy
nestle
vwbank
samsung
follifolie
avon
avis
melinamay
seat
orchestra1
intersport
starwood
attrativo
asos
mediamarkt
e-click
factoryoutlet
aegean
arag
everest
panasonic
myshoe
laredoute
sephoraq
aig
citibank
tomyhilfiger
marasil
swissair
lufthansa
flocafe
allaboutshoes