Ποιοτικές υπηρεσίες Digital Marketing

Γνωρίζουμε καλά το Digital Marketing και παρέχουμε υψηλής αποτελεσματικότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας, πάντοτε με εγγύηση αποτελέσματος & εγγύηση επιστροφής χρημάτων

 

Δημιουργούμε σχέσεις που βασίζονται σε διαφάνεια, επιμονή, αμοιβαία εμπιστοσύνη και ακεραιότητα με τους εργαζομένους, τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας δουλεύει με συνέπεια και προσήλωση. Φέρνει πάντοτε εξαιρετικά αποτελέσματα, αφού συνδυάζει τις δημιουργικές μας ιδέες με την τεράστια εμπειρία μας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να χτίσετε μια ιδιαίτερη και βιώσιμη σχέση με τους πελάτες σας που θα αντέξει στο χρόνο. Δουλεύουμε με ιδιαίτερη μεθοδολογία και θεωρούμε ως φυσικό μας περιβάλλον τομείς τόσο σύνθετους όπως η βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης, το Social Media Marketing, το E-mail Marketing και το Digital Marketing με μοναδικό στόχο τη δική σας ικανοποίηση. Επιτυγχάνουμε γιατί λειτουργούμε και σκεφτόμαστε όπως εσείς!

 

Το δίκτυο μας απαριθμεί πάνω από 120 ιστοσελίδες και blog υψηλής επισκεψιμότητας. Περισσότερες από 180 fan pages και εκατομμύρια followers σε όλες τις πλατφόρμες Social Media. Η ομάδα μας αποτελείται από επιτυχημένους τεχνικούς και προγραμματιστές υπολογιστών, Web & Social Media Expert, γραφίστες, γνωστούς δημοσιογράφους και μια δυναμική δημιουργική ομάδα πωλήσεων οι οποίοι εξειδικεύονται στο να αναπτύσσουν επιτυχώς μια διαδικτυακή δραστηριότητα που θα φέρει την επιχείρησή σας στην κορυφή. Με αφοσίωση σε μικρούς και μεγάλους στόχους, το γραφείο μας έχει μια αποστολή: Την επιτυχία της επιχείρησής σας!

24

Years in Marketing

187

Web Analytics

160

Email Campaigns

256

Aff. N/W Campaigns

16

Team Members

187

SEO Campaigns

+500 Ικανοποιημένοι πελάτες

+120 Σελίδες υψηλής επισκεψιμότητας

 +180 μεγάλες fan pages

 Αμέτρητες κούπες καφέ

Τ Ο   Ο Ρ Α Μ Α   Μ Α Σ 

Η μεγαλύτερη εταιρεία Digital Marketing. Ποτέ άλλοτε οι άνθρωποι και τα brands δεν ήταν τόσο κοντά. Θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο που οι επιχειρήσεις μιλούν, ακούνε και μοιράζονται διαδικτυακά.

Portfolio

All
tomyhilfiger
asos
trivago
allaboutshoes
eurobank
toimoi
mediamarkt
factoryoutlet
delta
qatararways
starwood
spartoo
amstel
citibank
avon
xrisizimi
lufthansa
crocs
samsung
generali
flocafe
famous
lapasteria
laredoute
panasonic
toyota
vwbank
follifolie
nestle
goodys
mparmpastathis
ing
brandsgalaxy
energizer
marasil
COCACOLA
avis
melinamay
seat
carrefour
renault
orchestra1
everest
intersport
sephoraq
swissair
vodafone
e-click
vivartia
dominos
attrativo
myshoe
hellasdirect
opel
aig
arag
lufthansa
ote
public
aegean