Ποιοτικές υπηρεσίες Digital Marketing

Γνωρίζουμε καλά το Digital Marketing και παρέχουμε υψηλής αποτελεσματικότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας, πάντοτε με εγγύηση αποτελέσματος & εγγύηση επιστροφής χρημάτων

 

Δημιουργούμε σχέσεις που βασίζονται σε διαφάνεια, επιμονή, αμοιβαία εμπιστοσύνη και ακεραιότητα με τους εργαζομένους, τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας δουλεύει με συνέπεια και προσήλωση. Φέρνει πάντοτε εξαιρετικά αποτελέσματα, αφού συνδυάζει τις δημιουργικές μας ιδέες με την τεράστια εμπειρία μας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να χτίσετε μια ιδιαίτερη και βιώσιμη σχέση με τους πελάτες σας που θα αντέξει στο χρόνο. Δουλεύουμε με ιδιαίτερη μεθοδολογία και θεωρούμε ως φυσικό μας περιβάλλον τομείς τόσο σύνθετους όπως η βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης, το Social Media Marketing, το E-mail Marketing και το Digital Marketing με μοναδικό στόχο τη δική σας ικανοποίηση. Επιτυγχάνουμε γιατί λειτουργούμε και σκεφτόμαστε όπως εσείς!

 

Το δίκτυο μας απαριθμεί πάνω από 120 ιστοσελίδες και blog υψηλής επισκεψιμότητας. Περισσότερες από 180 fan pages και εκατομμύρια followers σε όλες τις πλατφόρμες Social Media. Η ομάδα μας αποτελείται από επιτυχημένους τεχνικούς και προγραμματιστές υπολογιστών, Web & Social Media Expert, γραφίστες, γνωστούς δημοσιογράφους και μια δυναμική δημιουργική ομάδα πωλήσεων οι οποίοι εξειδικεύονται στο να αναπτύσσουν επιτυχώς μια διαδικτυακή δραστηριότητα που θα φέρει την επιχείρησή σας στην κορυφή. Με αφοσίωση σε μικρούς και μεγάλους στόχους, το γραφείο μας έχει μια αποστολή: Την επιτυχία της επιχείρησής σας!

24

Years in Marketing

187

Web Analytics

160

Email Campaigns

256

Aff. N/W Campaigns

16

Team Members

187

SEO Campaigns

+500 Ικανοποιημένοι πελάτες

+120 Σελίδες υψηλής επισκεψιμότητας

 +180 μεγάλες fan pages

 Αμέτρητες κούπες καφέ

Τ Ο   Ο Ρ Α Μ Α   Μ Α Σ 

Η μεγαλύτερη εταιρεία Digital Marketing. Ποτέ άλλοτε οι άνθρωποι και τα brands δεν ήταν τόσο κοντά. Θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο που οι επιχειρήσεις μιλούν, ακούνε και μοιράζονται διαδικτυακά.

Portfolio

All
hellasdirect
dominos
aegean
sephoraq
xrisizimi
marasil
vodafone
factoryoutlet
lapasteria
orchestra1
toyota
intersport
generali
arag
samsung
attrativo
laredoute
ing
spartoo
famous
asos
allaboutshoes
renault
delta
toimoi
melinamay
starwood
avon
panasonic
brandsgalaxy
mparmpastathis
energizer
eurobank
avis
public
ote
swissair
amstel
opel
tomyhilfiger
carrefour
lufthansa
everest
goodys
COCACOLA
crocs
seat
mediamarkt
e-click
citibank
vwbank
aig
myshoe
trivago
nestle
lufthansa
follifolie
qatararways
flocafe
vivartia