Corporate Social Responsibility

 Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούμαστε. Επηρεάζουμε και επηρεαζόμαστε από τα δεδομένα της εποχής. Με σεβασμό στον άνθρωπο, αναγνωρίζουμε την ευθύνη που μας αναλογεί απέναντι στην κοινωνία. Υποστηρίζουμε τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την παροχή ίσων ευκαιριών.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι η έννοια σύμφωνα με την οποία οι επιχειρήσεις ενσωματώνουν σε εθελοντική βάση κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς προβληματισμούς στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και στις επαφές τους με άλλα ενδιαφερόμενα μέρη, καθώς αντιλαμβάνονται ότι η υπεύθυνη συμπεριφορά οδηγεί στην αειφόρο επιχειρηματική επιτυχία. 

Σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας, την εποχή των κρίσεων και των δοκιμασιών, η ανάγκη συμμετοχής των επιχειρήσεων στην κοινωνική ανάπτυξη είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Οι κοινωνικά υπεύθυνες εταιρείες πρέπει να συνδράμουν, να διαφυλάξουν και να προασπίσουν τις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Όλοι μπορούν να συνεισφέρουν με το δικό τους τρόπο. Όσες περισσότερες επιχειρήσεις ευαισθητοποιηθούν και συνεισφέρουν, τόσο τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα για όλους.

H VNGroup ως πρωτοπόρος εταιρεία στο digital marketing, γνωρίζει καλά τον πρωταγωνιστικό ρόλο του διαδικτύου στην καθημερινότητα του πολίτη. Έτσι, αναγνωρίζοντας ότι η δραστηριότητα μας επηρεάζει το κοινωνικό μας περιβάλλον, αναπτύξαμε και γίναμε κοινωνοί μιας εταιρικής κουλτούρας η οποία έχει στόχο να λειτουργεί με υπευθυνότητα υπέρ της αειφόρου ανάπτυξης σε τομείς όπως η κοινωνία και το περιβάλλον. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και η δέσμευση μας για μια καλύτερη κοινωνία με ίσες ευκαιρίες για όλους.

Δρούμε με υπευθυνότητα για:

ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 

Η 1η

Ελληνική online πλατφόρμα συλλογικής κοινωνικής προσφοράς, το ClickandDonate.gr δημιουργήθηκε με αγάπη

412

Ανθρωπιστικές οργανώσεις, δράσεις, φορείς & κοινωνικές υπηρεσίες περιλαμβάνονται στο ClickandDonate.gr

11

Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις που προσφέρουμε χορηγία επικοινωνίας στα ηλεκτρονικά ειδησεογραφικά μας μέσα

97%

Μειώσαμε τις ανάγκες μας για χαρτί αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες της ηλεκτρονικής επικοινωνίας

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

 

Η προστασία του περιβάλλοντος και η εξοικονόμηση ενέργειας είναι ζητήματα που μας αφορούν όλους και πρέπει να συνεισφέρουμε όλοι. Οι ενέργειες της Πολιτείας δεν αρκούν. Οι επιχειρήσεις και το κοινωνικό σύνολο πρέπει να δράσουν ενεργά. Γι αυτό υιοθετήσαμε και εφαρμόζουμε μια επιχειρηματική πρακτική ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από τη λειτουργία μας.

Δείτε τις δράσεις μας για το περιβάλλον

Εξοικονομούμε χαρτί. Εκμεταλλευόμαστε στο μέγιστο τις δυνατότητες της ψηφιακής επικοινωνίας και εξασφαλίζουμε μεγάλες ποσότητες χαρτιού.

  • Η διακίνηση όλων των εγγράφων μας γίνεται ηλεκτρονικά
  • Διαθέτουμε σύστημα ηλεκτρονικής τιμολόγησης
  • Καθιερώσαμε την ηλεκτρονική υπογραφή
  • Προτρέπουμε τους παραλήπτες της αλληλογραφίας μας να την διατηρούν ηλεκτρονικά και να μην τυπώνουν τα έγγραφα

 

Εξοικονομούμε ενέργεια. Ψάχνουμε συνεχώς τρόπους να μειώσουμε την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας που επιβαρύνει το περιβάλλον.

  • Με τη συχνή αναβάθμιση του μηχανογραφικού μας  εξοπλισμού, εξασφαλίζουμε τόσο την παροχή σύγχρονων τεχνολογικά λύσεων προς τους πελάτες μας, όσο και τη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας που εξασφαλίζουν οι νέες τεχνολογίες.
  • Χρησιμοποιούμε οικολογικά φωτιστικά χαμηλής ενέργειας.

 

Προβάλλουμε τις περιβαλλοντικές δράσεις. Αξιοποιούμε ένα μεγάλο δίκτυο με ειδησεογραφικές & ενημερωτικές ιστοσελίδες υψηλής επισκεψιμότητας

  • Προσθέσαμε στα ειδησεογραφικά μας μέσα ενότητα ειδικά για το περιβάλλον
  • Δημοσιεύουμε κάθε είδηση και δράση που θα ευαισθητοποιήσει τον αναγνώστη σχετικά με το περιβάλλον
  • Γινόμαστε χορηγοί επικοινωνίας σε περιβαλλοντικούς φορείς και αναρτούμε στα μέσα μας τις ανακοινώσεις τους 
  • Διαδίδουμε τα περιβαλλοντικά νέα σε μεγάλες σελίδες στα Social Media
Effective Web Development Solutions
Effective Web Development Solutions

 

 

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ

 

Ένα click δεν θα αλλάξει τον κόσμο. Θα τον κάνει όμως λίγο καλύτερο. Με αυτή τη σκέψη και την απερίφραστη επιθυμία μας να προσφέρουμε ένα έργο στην κοινωνία που θα υποστηρίζει και θα βοηθάει τις αδύναμες κοινωνικά ομάδεςπροχωρήσαμε στην υλοποίηση του Click & Donate. Την πρώτη Online Ελληνική πλατφόρμα συλλογικής κοινωνικής προσφοράς.

Δείτε τη δράση μας για την κοινωνία

Η VNGroup στα πλαίσια του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, ανέλαβε εξ' ολοκλήρου τη δημιουργία, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη φιλοξενία του clickanddonate.gr καθώς και την υποστήριξη του, ώστε σε μικρό χρονικό διάστημα να λάβει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάδοση και αποδοχή από τους χρήστες του διαδικτύου.  

Το www.clickanddonate.gr, είναι η πρώτη online Ελληνική πλατφόρμα συλλογικής κοινωνικής προσφοράς. Δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει τη δράση, την οργάνωση ή το φορέα που επιθυμεί και να του αποστείλει απευθείας μια χρηματική δωρεά.

Η πλατφόρμα παρουσιάζει συγκεντρωμένα φιλανθρωπικά ιδρύματα, κοινωφελή σωματεία, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και δράσεις που μάχονται για τον άνθρωπο και πολεμούν τη φτώχεια, την πείνα, την αρρώστια, τη βία, τον κοινωνικό αποκλεισμό, το ρατσισμό  και κάθε είδους ανθρώπινο πόνο.

Επιπλέον, παρέχει πληροφορίες και καταλόγους με κοινωνικές υπηρεσίες, κοινωνικά παντοπωλεία, φαρμακεία κι οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανεί χρήσιμο σε εκείνον που θέλει να προσφέρει στο συνάνθρωπο του το οτιδήποτε.

Με απόλυτη διαφάνεια, το clickanddonate.gr έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό και να κάνει γνωστό το έργο ακόμα και των πιο μικρών φορέων, που έχουν αναπτύξει σημαντικό έργο μεγάλης κοινωνικής προσφοράς και αξίας

Επισκεφθείτε το www.clickanddonate.gr