Full Service Digital Marketing Agency

Είμαστε υπερήφανοι για το ότι προσφέρουμε τις πιο πλήρεις και αξιόπιστες υπηρεσίες στο Digital Marketing. Οι προτάσεις μας περιλαμβάνουν κερδοφόρες online λύσεις που βοηθούν τους πελάτες μας να αλληλεπιδρούν και να συνεργάζονται με τους δικούς τους πελάτες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Social Media Marketing

Τώρα τα brands βρίσκουν πελάτες, επικοινωνούν και αλληλεπιδρούν μαζί τους μέσω των Social Media. Με την ανάλογη βελτιστοποίηση, το Social Media Marketing θα δώσει σημαντική ώθηση, επιτυχία και νέες πωλήσεις στην επιχείρησή σας. Μαζί θα κάνουμε το κάθε post που θα ανεβάζετε να πουλάει!

Search Engine Optimization

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι θεμελιώδης λίθος του Digital Marketing. Οι κορυφαίες στρατηγικές SEO μας, μπορούν να σας εξασφαλίσουν μια υψηλή κατάταξη  ταξινόμησης στα αποτελέσματα αναζήτησης, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας. Μια θέση στην 1η σελίδα του Google σας περιμένει!

Advanced Web Analytics

Αξιοποιούμε στο έπακρο όλες τις δυνατότητες και διαστάσεις που μπορεί να πάρει το Google Analytics, από το αρχικό στήσιμο μέχρι την εκπαίδευση, προηγμένες λύσεις παρακολούθησης και εξατομικευμένα γνωρίσματα. Ένα περίφημο εργαλείο προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.

Email Marketing

Γλιτώστε χρόνο και χρήματα με τις εξατομικευμένες υπηρεσίες e-mail marketing που προσφέρουμε. Μελετώντας προσεκτικά τις ανάγκες σας, βρίσκουμε το κατάλληλο και δυνατό επικοινωνιακά μήνυμα που θα στηρίξει την καμπάνια σας, σχεδιάζουμε το custom δημιουργικό και αναλαμβάνουμε όλα τα υπόλοιπα μέχρι και την εξαγωγή λεπτομερέστατων στατιστικών στοιχείων.

Pay Per Click

Ιδιαίτερα αποδοτική και απόλυτα ελεγχόμενου κόστους η ενέργεια Pay-Per-Click (PPC) καταφέρνει να διατηρεί την ιδανική αναλογία value for money, εφόσον βέβαια ελεγχθούν προσεκτικά όλες οι παράμετροι και βελτιστοποιηθεί με βάση το στόχο σας. Γνωρίζουμε τα πάντα για το PPC και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τα αποτελέσματα μιας καμπάνιας μαζί σας!

Content Strategy

Μπορεί μια εικόνα να αξίζει χίλιες λέξεις, όμως η δύναμη του γραπτού λόγου κατέχει δεσπόζουσα θέση και στο Digital Marketing. Οι έμπειροι αρθρογράφοι μας θα γράψουν για σας υπέροχα κείμενα πρωτότυπου περιεχόμενου, ιδανικά για να βελτιώσουν την εικόνα σας, να αναδείξουν τη δραστηριότητα σας και να τονώσουν την επαφή και την αλληλεπίδραση με τους πελάτες σας. 

Local Search Strategy

Μεγιστοποιήστε την παρουσία σας στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης σε τοπική κλίμακα, στην ακτίνα δράσης σας, στην επαγγελματική σας κατηγορία. Βγείτε και παραμείνετε ένα κλικ μπροστά από τον ανταγωνισμό. Γίνετε ο Leader της αγοράς σας!

Maps Search Optimization

Η βελτιστοποίηση της υπηρεσίας Google Maps είναι ένα σημαντικό κομμάτι κάθε επιτυχημένης στρατηγικής τοπικού marketing και θα σας αποφέρει σύντομα πολύ καλά αποτελέσματα, νέους πελάτες & πωλήσεις. Αξιοποιήστε στο έπακρο το δωρεάν εργαλείο του Google!

Link Building & Content

Η δημιουργία μοναδικού περιεχομένου, οι έξυπνες αναφορές στην ιστοσελίδα σας με ενεργούς συνδέσμους και η διασπορά τoυς σε ιστοσελίδες, ιστολόγια, Social Media, ήταν, είναι και θα παραμείνει ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά του SEO και του CONTENT SEO.

Paid Search Advertising

Η δημιουργία μιας αποδοτικής και επιτυχημένης καμπάνιας στο Google AdWords και στο Microsoft AdCenter θα σας βοηθήσουν να βρείτε γρήγορα νέους πελάτες, αρκεί να έχει γίνει η κατάλληλη βελτιστοποίηση από τους expert μας.

Custom Website Design

Η έμπειρη ομάδα μας ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων & e-shops που χαρακτηρίζονται από φινέτσα, λειτουργικότητα και χρηστικότητα. Καλύπτουμε κάθε ανάγκη και κάθε επαγγελματική κατηγορία.

Custom Email Design

Γνωρίζουμε καλά το Mailing Marketing και το αναδεικνύουμε σε ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία στην επικοινωνία με τους πελάτες σας. Σχεδιάζουμε εξατομικευμένες λύσεις που θα μιλήσουν για την επιχείρηση σας.

Η στρατηγική μας και η εμπειρία μας δημιουργούν το καλύτερο αποτέλεσμα

Μετά από δεκάδες επιτυχημένες καμπάνιες και τους αντίστοιχους ικανοποιημένους πελάτες μας, είμαστε βέβαιοι για το αποτέλεσμα που θα λάβετε όποια από τις υπηρεσίες μας και να επιλέξετε. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως όλες μας οι υπηρεσίες καλύπτονται από εγγύηση αποτελέσματος & εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Οι στρατηγικές μας έχουν σχεδιαστεί για να επιτύχουν έναν ή περισσότερους από τους παρακάτω στόχους:

 

Call To Action

 Προσελκύουμε στοχευμένο κοινό στα Social Media. Στη συνέχεια το προτρέπουμε να συνεχίσει την πλοήγηση στην ιστοσελίδα σας.

Engage

Αναζητούμε και βρίσκουμε το στοχευμένο κοινό που ψάχνετε. Εντοπίζουμε όσους ταυτίζονται & ενδιαφέρονται για το περιεχόμενο σας.

Inspire

Με ευφάνταστους τρόπους εμπνέουμε το στοχευμένο κοινό που σας ενδιαφέρει να σας ακολουθήσει και να σας παρακολουθεί στα Social Media.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τέλεια αποτελέσματα σε σημαντικούς άξονες του Digital Marketing όπως το SEO, το Social Media Marketing,  το Mailing Marketing, το Affiliate Marketing. Η ραγδαία αύξηση επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας είναι το πρώτο βήμα. Πολύ γρήγορα με τις ενέργειες μας θα εξελιχθεί σε μεγάλη αύξηση πωλήσεων, αφού οι υπηρεσίες μας έχουν το υψηλότερο ποσοστό μετατρεψιμότητας των επισκεπτών σε νέους πελάτες. Ελάτε να ξεκινήσουμε τώρα!

Συνδυάζουμε φρέσκες, δημιουργικές ιδέες με την τεράστια εμπειρία μας στις Digital τεχνολογίες και παράγουμε εντυπωσιακά & πλήρως μετρήσιμα αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να χτίσετε μια μακροχρόνια και βιώσιμη σχέση με τους πελάτες σας, οι οποίοι θα ακολουθούν το brand σας συνεχώς. Οι απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες σας είναι ο πρώτος στόχος, να είστε σίγουροι ότι θα είναι πολλοί και θα φέρουν στην επιχείρηση σας ακόμα περισσότερους!

Portfolio